Så jävla duktig jag har vart idag, har städat hela lägenheten nu ser den så fin ut hoppas jag kan hålla detta nu mer än 4 dagar kan ju se fram emot att jag inte är typ hemma tors-lör pga att jag sover ena halvan och jobbar andra halvan. Haft tvättstugan idag också fick tvinga mig upp ur sängen klockan nio men så fort den första maskinerna var igång satta så kröp jag ner under täcket igen och sov vidare till typ halv tolv vilket var gudomligt skönt. Imorrn blire också att kliva upp tidigt ska iväg och rida lite med flickorna ska bli så himla skönt.

Har fått åka akut till luleå idag igen för att reklamera skorna jag köpte förra veckan blev irriterad att jag såg att de hade gått sönder har bara användt de cirka 4-5 ggr och de ska inte gå sönder pga av de. Så hoppas att detta håller längre annars går de sönder så tar jag pengarna orkar inte ha skor som man inte får använda för att de ska vara hela.
Sen efter vi hade käkat middag ikväll så gick vi till sun tan där jag tog en 25-minutare och jossan en 20-minutare så himla skönt kan jag säga. När vi kom tillbaka så beställde jag en klänning från nelly.com en Elise Ryan svin snygg hoppas bara den passar bra annars får jag sälja den till någon annan.

Näe om man ska ta och förflytta sig till sängen sin : /