Ja, de är måndag och jag sitter just nu och väntar på att Jossan ska komma hit, vi ska käka lite middag som jag har gjort innan vi ska ta oss upp till stan för att se Luftslottet som sprängdes ser verkligen fram emot att se den nu för har läst och hört av många att den här till och med är bättre än de två tidigare filmerna Män som hatar kvinnor och Flickan som lekte med elden.

Annars idag har jag inte gjort så mycket idag pappa ringde och väckte mig elva imorse så valde att inte somna om för att jag skulle vakna upp två istället och vara super seg resten av dagen.
Har pratat me mamma också ska som de ser ut nu så ska jag följa med henne till luleå på onsdag och jag ska följa med pernilla till luleå imorrn då jag ska kika på lite julklappar: )
Igår var jag hos älsklingen till typ halv ett då han skjutsade hem mig hit, han har ju åkt till sthlm nu igen, men han kommer ju hem på torsdag och vi skulle försöka hitta på nå i helgen.


Förresten an annan sak som har stört mig riktigt länge nu är den här satans besattheten om att vara så smal att inte bena ska "ta" i varandra sen så ska de inte vara nå vek på magen när man sitter ner.
Men förfan snälla vakna nu ! Vet att vissa av dessa storbloggare har sagt att de inte är någon förebild men vad de inte verkar fatta är att de blir vare sig de vill de eller inte.
Och de är kanske inte precis är de som är från 16 och uppåt som påverkas utan de är de som går mellan och- högstadiet de ser upp till dessa tjejer som skriver hur den perfekta tjejen ska vara. Är det inte nog med att media ger en bild till unga tjejer hur man ska se ut vad man ska göra för att rasa snabbt i vikt.