De är nu onsdag och nu är de faktiskt endast 13 dagar kvar tills jag har min fjäril där mellan mina skuldror längtar riktigt mycket nu och ja de kommer läggas ut bilder på skissen och sen de slutliga arbetet.
Den här dagen har vart ungefär som de tidigare dagarna den här veckan fast idag har jag vart lite duktigare jag har tränat, tvättat, pratat me min chef, vart på banken sen så har jag vart på bio med Jossan och hennes lillasyster Amanda. Vi var och såg Flickan som lekte med elden i Luleå och den var vekligen bra lika bra som Män som hatar kvinnor ska gå och se den sista filmen i november Luftsolttet hade tänkt mig ut på youtube och kolla på trailen till den sen när jag har skrivit klart detta.



Imorrn kommer älsklingen hem igen från stockholm hade tänkt överraska han med nå roser så får hoppas att han inte läser detta och får veta vad jag har för planer. hahah ^^ Men jag är rätt säker på att han inte är in och läser vad jag skriver alls här.
Förresten så är de som vanligt inget att se på tv efter 22.00 ingen film att se heller så kanske ska krypa ner i sängen så de blir torsdag så jag får fara och träna igen. När jag kommer hem efter de så ska jag ta tag i de som behövs göra här som att lägga in mina tvättade kläder i garderoben och diska undan så att André inte ger mig onda ögat om han kommer hit i helgen. Haha

Undrar vad mina grannar gör just nu de bankar och låter i väggarna kanske håller de på att leka med varandra ^^ Haha Eller så kanske de är på andra sidan gatan där de håller på att renovera nattklubben som jag också bor granne med.