Så köttet är marinerat drickan är fortfarande i kylen för att hålla sig kall. Har även bestämt mig för kvällens outfit och de blir mycket svart måste jag säga men har ordnat de med lite färg klickar men de blir bra iaf måste jag säga. Hade hoppats att klockan klockan skulle gå lite fortare så jag kan börja bege mig i regnet mot Josse där vi ska spendera första delen av vår kväll men en riktigt god middag. Måste dock komma ihåg att se i badrumsskåpet ifall jag har mina laktostabletter kvar här så jag inte får en riktig magknip ikväll de skulle inte alls bli kul.
Men jag tror de blir bussen iaf dit de är inte att jag är lat utan bara att jag inte vill bli blöt.

Dock har jag blivit riktigt förkyld sen förra helgen vilket inte känns så roligt men de blir vad man gör de till som jag brukar säga. En sak till som jag har kommit fram till är att jag måste prata med Stina ifall hon skulle kunna färga min utväxt för just nu börjar de se riktigt hemskt ut . Vet ju själv vad jag har sagt när jag ser tjejer med en riktigt hemsk utväxt och nu vill jag inte vara en sån som har just de. Men de får vänta tills nästa lön iaf har inte riktigt pengarna nu till de kan jag ju säga.

Kul att de ska regna på valborg är de någon som minns vad de var för väder förra året jag jobbade ju som sagt typ till nio så jag har inte så stor koll på vad de var för väder för jag blev ju chaffis när jag kom hem.



Tröja; Bik Bok
Leggins; Åhléns
Skor; Eurosko
Bälte; See Me



Sweet girl !


Tack igen mamma och pappa för datorn !