Va ska man säga annat än tiden går tiden riktigt fort för tillfället känns det som! Om lite mer än en månad så har jag faktiskt bott här nere i Kalmar i ett helt år känns helt ofatttbart och jag trivs riktigt bra ! 
Jag har min pojkvän och jag har min Jack russel tik Nica och jag älskar henne av hela mitt hjärta hon kan förgylla en tung dag för en trots att hon har stunder då man bara vill sälja henne !
Tyvärr är Niclas fortfarande sängliggande och verkar inte bli mycket bättre det som stör mig mest trots att han har verkligen begärt att få ta prover så har de inte tyckt att de har varit nödvändigt för de är nog trots allt bara influensa...
 
Träningen går fortfarande bra jag ökar lite varje vecka med vikterna och de är ju helt jävla underbart konturerna på ryggen och armarna börjar komma till och de är faktiskt ett av mina del mål att jag ska få bra snygga konturer på ryggen och armarna!
 
Imorgon börjar faktiskt påsken på riktigt med skärtorsdag och jag börjar redan med min jobbvecka på strand idag sen är jag ledig imorgon och är tillbaka på fredag-söndag och med det betyder att jag har svårt att få in min träning men det får bli löpning de dagarna jag inte kan ta mig till gymmet med tanke på att friskis har inte sina vanliga öppentider i helgen. Nica åker ut till Emmaboda imorgon med för att spendera helgen där när vi jobbar för att slippa sitta i bilen sen åker vi på måndag och hämtar henne vilket ska bli underbart!