Ja va ska man säga, snart är även november månad över och vi går in i december vilket också innebär att Sarah och Jessica lämnar Kalmar för 5 månader i Sälen för vintersäsong vilket kommer bli riktigt tråkigt utan dom här hemma... Men något som är de absolut bästa med december är att vi ska åka hem till min familj, släkt och vänner hemma i norrbotten! Från och med 1 december kommer den riktiga nedräkningen börja på riktigt med packning och förberedelse för de 140 milen hem.
 
Satt tidigare idag och kolla på om vi skulle ta flyget eller tåget hem istället för bilen och vi tjänar faktiskt mest på att köra hem.
BILLIGASTE TUR&RETUR
FLYG KALMAR-LULEÅ 7038:-
TÅG KALMAR-BODEN 3500:-
BIL KALMAR-BODEN CA 3000:-
De är helt jävla sjukt att de ska vara så sinnessjukt dyrt att ta sig hem här ifrån och då har jag inte ens kollat flyget om vi ska få ha med oss Nica på flyget för hon får absolut inte åka i bagaget !
 
Nu ligger jag bara i soffan och slö tittar på tv och Nica ligger på rygg i sin bädd och sover efter en cykeltur i regnet på 4 km har även plockat ihop lite här hemma och tänt lite ljus verkligen dålig på att tända ljus på kvällarna för att få denna mysstämmning.
Ska nog sätta mig senare och skriva till mitt CV och skicka in den till polisen de sökte nämligen folk som opertör på ledningscentralen här i Kalmar. Alltid värt ett försök kanske finns en chans att jag kan komma undan restaurang som jag just nu är så sinnessjukt less på.
Något jag ska kolla med är när vi är hemma vart jag kan träna till ett bra pris ! : )
Bara för att vi åker hem så ska inte träningen bli lidande ska ju faktiskt jobba lite också när jag kommer hem så de ska bli riktigt kul kan ju inte riktigt vara utan att jobba på veckor för då blir jag helt utan pengar typ i januari....