Ja, som vanligt går helgen alldelens för fort dock så har jag jobbat så de kan ju vara en orsak till att jag tycker att den har gått för fort. Helgen har jag umgåtts me de vanliga gänget och som vanligt hade vi de riktigt trevligt. I lördags så var de crusing här i Boden. När jag hade jobbat så duschade jag bara sen for jag och mötte upp de andra och vi for och köpte de vi skulle ha till vår tacomiddag. Men denna helg så blev de att vara nykter för mig genom att jag skulle upp och jobba på söndag morgon. Så jag blev automatiskt kvällen chaffis inte för att de gjorde mig så mycket de var riktigt skönt att vara nykter och se hur alla andra fullar sig i fyllan.

De var fullt med bilar och människor i stan hela kvällen, jag tror farbror blå fick jobba ganska hårt för att hålla koll så att de inte var någon fylle körning osv. Men jag klarade mig riktigt bra jag hade bara snälla människor som åkte me mig inte jobbiga i huvudtaget. Men kring halv två blev jag dock less så jag och äsklingen lämnade de sista hos sig sen for vi hem till mig igen.
Söndag var de bara upp och slita igen på opalen men de gick ändå rätt bra strax efter två tiden så kom de in en hel del människor men de är inte vanligt på en söndag men detta berodde mycket på att de var skörde marknad här i helgen.

Idag har de inte hänt så mycket jag var me Emelie en snabbis till Lule vart och pratat om min tatuering så nu är de riktigt nära vilket betyder att jag bara blir ännu mer nervös. Men de här kommer bli kanon ska ni se. När den är gjord så kommer jag såklart lägga upp en bild på den .