.. De är så de låter på alla mina arbetande vänners läppar idag, för ikväll betyder de fest för dem. Ikväll har en av våra krogar nyöppning här tidigare hette de TC som nu har nya ägare och heter Lotus, ska bli riktigt kul att vad folk tyckte om stället nu men tyvärr så är de bara en våning nu tidgare hade men 3 våningar att röra sig på.
Undra egentligen hur många som kommer göra två dagars i helgen genom att Bodensia slår åter igen upp dörrarna imorrn dock var de +23 men jag tror ändå folk som är +18 kommer in faktiskt om inte annat så tjejer flirta med vakterna de är från Pite ; ) haha Näe skoja bara både bränna och Lotus har öppet imorrn också.

Men jag ska inte ut jag ska jobba faktiskt, känns som att jag inte gör mycket mer än att jobba på helgerna nu igen precis som under julborden. Men jag klagar absolut inte jag tjänar massa pengar och slösar de inte på alkohol. Ska ha mycket att röra mig med hade jag tänkt när jag drar till sthlm i slutet av februari !

Fick ett samtal av min lillebror kring lunch när jag låg och vaknade till liv, blev till frågad om vi skulle käka lunch tsm och såklart hakade jag på. Vi träffas inte allt för ofta nu när jag inte längre bor hemma, men du ska veta bror du får alltid sova här och jag är bara ett telefonsamtal bort så kommer jag på en gång ! Om jag så ska springa till Göteborg för att få veta vad som stör dig.
Så vad ska man köpa till en sån bra bror som du i födelsedagspresent ?

I övrig i veckan så har jag skämt bort mig lite när de gäller lite nya kläder men jag kunde verkligen inte hålla mig jag blev förälskad direkt ! haha Förövrigt tror jag de kommer bli + 45 imorrn också för när jag kom hem från stan idag så tog jag mig faktiskt i kragen och städade hela lägenheten dammtorkat och diskat men tyvärr så har jag inte skurat men de får väl bli på söndag eller rättare sagt de blir gjort när jag kommer hem från jobbet på söndag! Och igår så klippte jag av mig allt hår mitt långa hår så nu har jag page ; )
En bild på min nya frisyr, ja ni ser rätt jag har klippt av mig håret ; D







Alla mina skor som jag har i lägenheten, har mer hos mina föräldrar ;D





Mina 6 FAVORITER !



Handlade jag förra veckan