Så då har mina planer för midsommar verkligen blivit spikade på riktigt och jag lääängtar verkligen de ska bli så satans roligt! De ska bli vin, go mat, snygga vänner och enormt mycket skratt ;D
Sen blev de visst inbokat en resa ner till gbg vecka 29, ska bli så satans roligt nu ska de fan bli av har aldrig vart där så de gör saken bara ännu roligare . Nu ska vi fan se till att den blir av också flickor !

Har haft en helg och föregående vecka den bestod mest av jobb och lite vollyboll och hela gårdagen var jag mest helt utslagen men blev iaf att se film med malin, petra, elsa osv riktigt trevligt .

Idag var de första dagen att jobba dag på sillen och de gick faktiskt helt okej jag ska inte alls klaga känns bra att få åtta timmar istället för bara fem när man ändå inte får ob och desutom är de 5 dagar i veckan dock så är de ju bara fyra den här veckan men de e ju midsommar på fredag och jag är hör och häpna jag är ledig hela helgen ! :D Men nästa vecka om jag fortsätter jobba vecka dag så blir de 7/7 dagar .