Så helgen är förbi och över, nu är de måndag igen vilket betyder en vecka full me skolarbeten nu för mig . Min helg har vart perfekt fredagen började me att jag umgicks me Elli senare kom Julia och Fredrik och gjorde oss sällskap. Senare bestämde vi oss för att göra några sällskap och se The ring 2 ingen höjdar film kan jag lova men den gick att se iaf.
Lördag var de skoterkörning och party som stod på schemat me de vädret vi hade så kunde man ju inte vara inne hela dagen . När jag kom hem till heden igen så var de att städa rummet för de såg åt helvete ut har inte gjort något åt de sedan jag flyttade hem .
Middag blev de idag kött och potatisgratäng sen så var de bara att börja göra sig redo för party vid åtta tiden nå sånt så skjutsade mamma mig in till Julia inne i stan kring nio tiden kom även Hanna och Emma som skulle göra oss sällskap till Sävast. När alla var där så tog de bara ett litet tag innan vår skjuts till sävast och hämtade upp oss. (Stort tack till er)
Festen vi var till i Sävast var hos Linus som har fyllt år tidigare i veckan den var trevlig inget att klaga på men kring kvart i tolv nå sånt var de dags att bege sig in mot stan och Ice.
Blev rätt mycket dans den kvällen men de var riktigt trevligt . Haha ^^

Söndagen var de dags för skoter körning idag och så skönt ännu en dag med strålande sol och mycket skratt . Dock var de inte alla som skrattade en i sällskapets gasvajer lyckades gå av så de var mindre bra . Men de löste sig till slut men vi var inte hemma förrän vid fem tiden igen men de är väl inget man kan göra något år precis . haha ^^

Så ännu en helg har blivit lyckad iaf för min del!