Jag fortsätter att svika mig själv. Speciellt när de gäller min träning och kost jag sa för en tid sedan jag skulle aldrig tillbaka till den kroppen jag hade under större delen av min uppväxt. Jag var så glad över den kroppen jag hade i vintras.
Visst jag vet att jag kanske inte fick den på ett hälsosamt sätt, men jag kunde iaf vara riktigt stolt över min kropp när jag såg mig i spegeln jag var glad när jag var tvungen köpa nya byxor för att alla hade blivit förstora.
Men vad fan har jag gjort nu jag är nu på god väg tillbaka till den kroppen jag hade tidigare och jag vill absolut inte ! Men vad fan ska jag göra när jag kommer hem på kvällarna efter jobbet så orkar jag verkligen inte jag är helt slut i kroppen och även i skallen .
Har sagt de många gånger nu att jag ska ta tag i min träning igen men de är tungt när man i stort sett inte alls har ork för att göra speciellt mycket .

Men nu ska jag iaf dra på mig kläderna och ge mig ut en sväng jag måste arbeta för de jag verkligen vill ingen annan kan göra de åt mig !