Igår gick ett rus genom hela min kropp ! Jag sprang nämligen min första mil igår och jag sprang den på 1h2min hade en snitt tid på 5,36 min/km inte illa alls jag är riktigt nöjd och nu kan de bara bli bättre. 
Pratade även med min far angående detta med löpningen och han sa jag ska ta och öka lite då och då på distansen men gör lågintensiv träning alltså att jag helt enkelt springer saktare min/km för att sedan när jag vet att jag klarar den distansen ökar hastigheten på löpningen.
 
Känner att jag verkligen skulle velat ha min pappa nära så han hade kunnat coacha mig med min löpning!
Min pappa är en riktigt bra tränare, när jag och min lillebror tränade längdskidor/terränglöpning när vi var små så var pappa tränare för äldsta gruppen och där var han riktigt omtyckt. Pappa har själv tränat mycke löpning sen han var ung så han har mycket erfarenhet och mycket kunskap om det.
När de gäller träning så är min älskade pappa en som jag verkligen ser upp till mest ! Min sambo tror jag är lite less ibland att höra mig säga "Pappa säger att man ska göra si och så" osv. Hahah
 
Så skulle vi bara bo närmare varandra så skulle pappa bli min coach när de gäller löpningen! Jag tar till mig som en tvättsvamp när pappa säger vad jag ska tänka på.
Roligaste igår var ju att jag nästan direkt efter jag kom hem och hade duschat skickade sms till min pappa och mamma för att berätta att jag hade klarat milen!
 
Tackar för alla komplingar och pepprop jag fick på instagram för att jag nu hade klarat milen! Nu är nästa 15 km som ska avklaras .