Så underbart nu är de inte många dagar tills jag får träffa min Hanna igen ska bli så himla roligt att få träffa den tjejen igen ! Lite tråkigt då att jag missar årets första festkväll här i Boden på Western Farm men de kommer ju flera. Är lite små nervös också vad som kommer hända på fredag men håller tummarna att allt kommer gå bra och att de ordnar sig allt.
I helgen var de sista helgen för Crimetime teatern som vi har haft rolitgt att folk har tyckt om de också för de är ju trots inte de vi är kända för. Funderar på att prata me chefen om man skulle kunna fixa någon jacka om allt blir som jag hoppas så man kan göra lite reklam.

Kanske blir också att besöka en frisör i helgen och klippa till håret de börjar bli långt där bak där med blir de jobbigt att fixa till de också. Fått upp väskan nu också så nu är de bara börja fundera på vad som ska me !
GUUD SÅ JAG LÄNGTAR ! Hanna vi har 5 kanon dagar framför oss !
Annars i helgen har de inte hänt mycket mer som sagt än att jag har jobbat, brorsan har fyllt 18 så de blev lite tårta och go middag !

Förutom mina närmsta tjejkompisar så står min lillebror närmast mig han betyder så mycket för mig så tror inte han förstår de själv. Skrämt han en gång med något jag sa och de ångrar så himla mycket än idag !
Brorsan du är värd de bästa ! Kommer alltid finnas för dig slå en signal bara så kommer jag direkt!
Tro mig tjejer när jag säger de han är ett riktigt KAP!



Förra helgen alltså alla <3-dag fick jag ett återfall då var de ett tag sedan de ramlade en tår ner för mina kinder för nu till mars så skulle vi ha vart tillsammans ett år . Tiden går så satans fort de går inte att beskriva lagt upp lite bilder på fb från tiden på gymnasiet och kolla på bilder från studenten kan inte riktigt förstå att nu är de 8 månader sen vi stod där på fotbollsplan och kastade våra mössor i luften.
Kan man få gå tillbaka till den tiden då allt var bra och göra allt så annorlund .